Spring menu over

Der er igen glade børn i sadlen, når det populære børnecykelløb Škoda BørneTour vender tilbage i 2023 og besøger mere 20 danske byer til cykelsjov for børn. Den 18. juni kommer Škoda BørneTour til Hillerød, og alle børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at være med.

Škoda BørneTour Hillerød arrangeres af de lokale cykelklubber CC Hillerød, Hillerød MTB KLUB og med støtte fra Hillerød kommune. Alle kan være med i Skoda BørneTour uanset fart, type af cykel og ambitionsniveau.

En lille smule Tour de France-magi til Hillerød

I år får Tour de France-sponsoren Škoda en endnu større rolle i feltet og vil drysse tourmagi over løbene. Bilproducenten har et nært forhold til cykelsporten og den danske direktør ser gerne flere børn i sadlen i hverdagen.

“Vi har været en del af cykelsporten og Tour de France i mange år, så jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og møde en masse cykelglade børn og unge. Sidste års sommer var en sand folkefest med Tour-start i Danmark og Vingegaard som samlet vinder, og drømme starter som bekendt i det små, så det er virkelig spændende at være med til begge dele” fortæller Thomas Bruun, direktør i Skoda Danmark.

Undersøgelser viser, at danske børn og unge cykler mindre, og den udvikling vil Skoda gerne hjælpe med at vende. Cyklen skal have en hovedrolle i hverdagen - til glæde for både sundhed, livsglæde og klima.

Skoda Børnetour

De lokale cykelklubber ser frem til besøget

Škoda BørneTour arrangeres af de lokale cykelklubber CC Hillerød og Hillerød MTB KLUB og formændene Michael Egebjerg Hansen og Stig Buchard ser frem til at skyde Škoda BørneTour i gang i Hillerød:

”Cykelsport er både sjovt og meget socialt og vi tror på at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med Škoda BørneTour. Uanset hvordan det går, så kommer man med sikkerhed hjem med en guldmedalje og en god cykeloplevelse – og måske mod på at prøve sig af i en cykelklub”, fortæller formændene.

Også hos Hillerød Kommune er man glad for at Škoda BørneTour kommer til byen:

"Vi havde en rigtig god oplevelse med BørneTour sidste år, så vi glæder os til at Škoda BørneTour kommer igen. Hillerød har gode muligheder for at børn kan cykle – både som tranport og sport – og derfor er det positivt at vores to cykelklubber Hillerød MTB KLUB og CC Hillerød samarbejder om at give alle børn en god oplevelse til Škoda BørneTour. Begge klubber står i øvrigt klar til at hjælpe deltagerne i gang med cykling som idræt, hvis der er nogen der får lyst til at cykle endnu mere".

Skoda Børnetour

Man kan læse mere og tilmelde sig til Škoda BørneTour i Hillerød her.

Hillerød Kommune - logo