Spring menu over

FrivilligSocialprisen (tidligere Frivilligprisen) er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard fra Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop. Siden har Bent Kaufmann fra Røde Kors, Ejner Nielsen fra Grønnegadecenteret, de frivillige i Klub Vest, Ole Hagman fra Sind, Søren Lerche, som blandt andet har lavet fællesspisninger for byens borgere, Eva Christensen, for sit arbejde med trivselsgrupper for børn og unge, Ditte Aagaard og Louise Rønne Green fra Salto, Ibrahim Uthman for sin boligsociale indsats, Hillerød Fodbold for sine sociale indsatser og senest Jytte Behrendtz for sin mangeårige indsats i Frivilligcenteret og Hjerteforeningen været de velfortjente vindere af prisen.

Vi håber, at du som engageret borger, foreningsaktiv, medlem, bruger eller frivillig vil være med til at bestemme, hvem der har fortjent prisen i år ved at indstille én eller flere kandidater. Det kan både være enkeltpersoner eller foreninger, der indstilles som modtager af prisen, der består af en gave og et kontant beløb. Formålet med prisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring den frivillige indsats og fremme det frivillige sociale engagement. FrivilligSocialprisen uddeles i forbindelse med en større fest for frivillige den 22. september.

”Der er rigtig mange mennesker i Hillerød Kommune, der bruger tid og energi på at gøre en frivillig indsats til glæde for andre. Det er et kæmpe aktiv i vores lokalsamfund og noget vi både skal understøtte, værne om, synliggøre og fejre! Det sidste kan vi blandt andet gøre ved at uddele en frivilligsocialpris - og gøre det med et brag af en fest for frivilligheden og de frivillige.” siger formanden for Kultur og Fritidsudvalget Søren Lerche.

Retningslinjerne for tildeling af FrivilligSocialprisen kan du læse på Hillerød Kommunes hjemmeside på www.hillerod.dk/priser. Her finder du også det skema, der skal bruges til at indstille egnede kandidater.

Fristen for indstilling til FrivilligSocialprisen er fredag den 28. juli kl. 12.

Yderligere oplysninger

Søren Lerche

Formand for Kultur og Fritidsudvalget

E-mail solmo@hillerod.dk

Tlf. 72 32 00 55

Hillerød Kommune - logo