Høring vedr. parkeringslommer på den vestlige del af Slotsgade

19-03-2019

Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget har vedtaget at sende forvaltningens anlægsforslag til parkeringslommer på Slotsgade til brug for korttidsparkering i høring. Parkeringslommerne er planlagt på den vestlige side af Slotsgade mellem Slangerupgade og Posen.

Forvaltningen har udarbejdet et projektforslag til nye korttidsparkeringslommer med 15 eller 30 minutters tidsbegrænsning.

Anlægsforslaget lyder
Udvalgte strækninger af det nuværende chausséstensbefæstede areal mellem lindetræerne foreslås indrettet til seks korttidsparkeringspladser. Pladserne kan også anvendes til varelevering med distributionskøretøjer og mindre lastbiler på 10 meter. Parkeringspladserne anlægges under hensyntagen til en samlet arkitektonisk vurdering af strækningen, herunder de eksisterende lindetræer. Parkeringspladserne foreslås tillige anlagt under hensyntagen til de eksisterende udeserveringsarealer, portgennemgange og udstillingsarealer til forretninger.

Princippet for anlæg af parkeringspladserne er følgende:

  • Parkeringspladserne anlægges 5 meter lange med et manøvreareal på 2 meter, og pladserne centreres mellem de eksisterende træer
  • Eksisterende plantebede udvides således, at kantsten rykkes ud til grænsen af de nye parkeringspladser
  • For at beskytte træerne sættes der pullerter op i plantebedenes kant
  • I parkeringslommerne lægges belægningen om, så den falder jævnt ud mod vejen, og bunden bygges op, så den er dimensioneret til biler og mindre lastbiler
  • Parkeringslommerne anlægges niveaufrit med fortov for at sikre god tilgængelighed for personer med bevægelseshandicap og med en bredde på 3 m.

Forvaltningen bemærker, at personer med handicap og blåt handicapskilt i forruden kan parkere indtil en time på steder, hvor 15 eller 30 minutters parkering er tilladt.

Se tegning af projektforslag til nye korttidsparkeringslommer her 

Høringsperiode
Forslaget er i høring fra den 20. marts 2019 til den 20. april 2019.

Har du bemærkninger til forslaget, skal de sendes pr. mail til trafikvejogpark@hillerod.dk eller pr. brev til Hillerød Kommune – By og Miljø, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød, så vi har det senest den 20. april 2019.

Siden blev senest opdateret d. 25-03-19

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her