Forslag til vandløbsregulativer for en række tilløb til Havelse Å i forhøring

02-11-2018

Hillerød Kommune har udarbejdet forslag til fælles vandløbsregulativ for henholdsvis Stokkebrorende, Fruervadgrøften, Skåre Rende, Vejlegrøften og Mosegrøften samt fælles vandløbsregulativ for Ås Å og Bygrøften med tilløb, Egholmvandløbet, Freerslevgrøften, Søgrøften, Lille Slåenbækken og Gl. Slåenbækken.

Se forslag til fælles vandløbsregulativ for Stokkebrorende, Fruervadgrøften, Skåre Rende, Vejlegrøften og Mosegrøften

Se forslag til fælles vandløbsregulativ for Ås Å og Bygrøften med tilløb, Egholmvandløbet, Freerslevgrøften, Søgrøften, Lille Slåenbækken og Gl. Slåenbækken


For alle offentlige vandløb skal der foreligge et regulativ. Et regulativ beskriver bl.a. vedligeholdelse, vandløbets form og evne til at føre vand samt beskrivelse af bredejerens og myndighedens pligter og rettigheder i forhold til vandløbet.

Hillerød Kommune har igangsat en revision af de eksisterende gamle regulativer og har i den forbindelse udarbejdet forslag til to nye fællesregulativer for en række tilløb til Havelse Å.

Der er ikke gennemført fysiske ændringer i vandløbene, så ændringer i regulativerne har bestået i, at kontrol er ændret fra helhedsvurdering til måling, og perioden for grødeskæring er udvidet, så oktober måned er medtaget i skæringsperioden. Der er derudover foretaget en række mindre tilretninger af bestemmelser og ny lovgivning

Har du bemærkninger til forslagene, skal de sendes til Hillerød Kommune på mail jr@hillerod.dk senest den 14. november 2018.

Siden blev senest opdateret d. 02-11-18

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS