Ny direktør for Job, Social og Sundhed fundet

22-06-2021

Helle Hagemann skal være ny direktør i Hillerød.

15. september skifter Helle Hagemann direktørposten i Frederikssund ud med stillingen som direktør for Job, Social og Sundhed i Hillerød Kommune. Det besluttede Hillerød Byråd mandag aften.

Helle Hagemann er cand.scient.pol og har en lang erfaring inden for det direktørområde, hun nu skal overtage efter Vibeke Abel, der går på pension den 1. november.

I dag er Helle Hagemann direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked i Frederikssund, ligesom hun har haft en tilsvarende stilling i Halsnæs Kommune.

”Med Helle Hagemann får vi en erfaren og visionær leder på et område, som kan bidrage til udviklingen af vores kernevelfærd på både sundhedsområdet, det sociale område og arbejdsmarkedet. Helle Hagemann er godt bekendt med både Hillerød og Nordsjælland, er erfaren og har et stærkt netværk, som vil komme os til gavn. Jeg glæder mig til samarbejdet på så stort og vigtigt et område,” siger borgmester Kirsten Jensen.

Helle Hagemann glæder sig også til de nye udfordringer.
”Der sker rigtig mange ting i Hillerød i disse år. Jeg ser frem til at være med i udviklingen og de mange spændende projekter, der er i kommunen i samarbejde med borgere, medarbejdere og byrådet,” siger Helle Hagemann.

Helle Hagemann er 53 år og bosat i Birkerød.

 

Siden blev senest opdateret d. 22-06-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her