Hvem skal have frivilligprisen?

19-05-2016

For 5. år i træk skal det frivillige sociale arbejde hyldes med en pris. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have den.

Frivilligprisen er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard for hendes store arbejde med Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop. I 2013 var Bent Kaufmann fra Røde Kors, den glade og velfortjente modtager af prisen og i 2014 var det Ejner Nielsen som er uundværlig i Grønnegadecenteret, der løb med prisen. Sidste år gik prisen til Klub Vest for deres kæmpe engagement i arbejdet med de unge.

Prisen, som uddeles på Frivillig Fredag den 30. september, skal medvirke til at sætte fokus på frivilligområdet og det frivillige sociale arbejde. Det kan både være enkeltpersoner eller foreninger, der modtager prisen, som består af en gave og et kontant beløb.

Formålet med Frivilligprisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement.

”Alle de mennesker, der yder en frivillig indsats, gør et kæmpe arbejde for vores kommune og for at gøre Hillerød til et rigtig godt sted at bo og leve. Vi har  mange mennesker her, der bruger mange timer på frivilligt arbejde. De gør en kæmpe stor positiv forskel, om det er i idrætsklubben, i kunstklubben, i en forening, eller hvor det end er.  Vi vil gerne vise, at vi påskønner og sætter pris på den indsats, og derfor uddeler vi en frivilligpris” siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Peder Bisgaard.

Retningslinjerne for tildeling af Frivilligprisen kan du læse her på hjemmesiden. Her finder du også det skema, der skal bruges til at indstille egnede kandidater.

Fristen for indstilling til Frivilligprisen er mandag den 8. august 2016 kl. 12

Siden blev senest opdateret d. 06-06-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her