Favrholm.dk er i luften

13-06-2016

Nu har Favrholm fået sin helt egen hjemmeside, hvor man kan følge udviklingen i og af området.

Hvornår går hospitalsbyggeriet i gang? Hvad har arkæologerne fundet i jorden? Hvordan kommer Favrholm til at se ud? Det og meget andet kan man nu finde svar på på hjemmesiden www.favrholm.dk , som går i luften nu.

På siden kan læseren klikke på et interaktivt kort, der blandt andet viser, hvor sygehuset og stationen skal ligge, hvad arkæologerne har fundet hvor, læse helhedsplanen for området eller se hvilke nyheder, der er omkring Favrholm. Det er også muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev og derved få nyheder direkte i sin indbakke, når der sker noget i området.

 ”Der skal ske rigtig meget i og ved Favrholm de næste år. Lige nu er det jo mest bare marker, men det varer ikke mange år, før hele området forandrer sig. Med den nye hjemmeside kan alle interesserede følge med i udviklingen af området og se, hvordan de forskellige projekter skrider frem. Det bliver ret konkret, hvor, hvordan og hvornår der tages spadestik, bygges og forandres i Favrholm. Hjemmesiden er en god indgang for alle, der interesserer sig for området og for at følge med i udviklingen ,” siger borgmester Dorte Meldgaard.

 

 

 

Siden blev senest opdateret d. 13-06-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her