Borgermøde om planerne for Favrholm

08-02-2016

Tirsdag d. 8. marts er der borgermøde på Rådhuset om planerne for Favrholm

Er du nysgerrig efter at høre om planerne for den nye bydel Favrholm, så kom til borgermøde tirsdag den 8. marts kl. 17 i byrådssalen på Hillerød Rådhus.

På borgermødet bliver kommuneplantillægget, der fastlægger planerne for Favrholm, præsenteret. Kommuneplantillægget er netop godkendt som forslag af Hillerød Byråd og sendt i høring de næste 8 uger.

Kommuneplantillægget er et vigtigt skridt på vej mod realiseringen af Favrholm Station, Nyt Hospital Nordsjælland og Nordsjællands mest attraktive byudviklingsområde.
Planen viser, hvordan der skal arbejdes med at skabe store grønne områder i Favrholm, der er nabo til den UNESCO udpegede Store Dyrehave. De grønne områder vil håndtere regnvandet gennem anlæg af nye søer og vandløb. På den måde bliver bydelen klimasikret fra begyndelsen.

Fra den kommende Favrholm Station vil man nemt kunne tage S-toget til København, og planen viser, hvordan bydelen planlægges med stier for gående og cyklende, der vil sikre hurtig og sikker adgang til stationen. Kommuneplantillægget fastlægger hvor meget og hvor højt, der kan bygges i Favrholm. Det får betydning for de lokalplaner, der skal laves for de enkelte områder i de kommende år.

Den første lokalplan bliver lokalplanen for Nyt Hospital Nordsjælland, der forventes allerede i 2016.

Her på hjemmesiden www.hillerod.dk/favrholm kan du tilmelde dig et nyhedsbrev om udviklingen af Favrholm. Du kan også læse forslag til kommuneplantillæg for bydelen samt den tilhørende miljøvurdering af planen.

Siden blev senest opdateret d. 19-04-16

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS