Ekstra traktorer sat ind i snerydning

23-11-2015

Årets første kraftige snefald i weekenden bød også på udfordringer i Hillerød Kommune. Rydningen af vejene, som kommunens private entreprenør står for, er gået godt og efter den rydningsplan, der ligger, mens rydningen af p-pladser foran kommunens institutioner har haltet noget. Nu er der sat ekstra traktorer ind.

Mange borgere har oplevet problemer på p-pladser foran børnehaver og skoler i dag, hvor der ikke har været ryddet sne. P-pladserne hører ikke med til de områder den private entreprenør, der står for det meste af snerydningen i Hillerød Kommune, skal udføre. At pladserne ikke er blevet tilstrækkeligt ryddet, skyldes intern koordinering i Hillerød Kommune ved overgangen til en ny entreprenør

Det er desværre sådan noget, der kan ske i en proces, hvor en stor del af opgaverne er blevet organiseret anderledes. Derfor har Hillerød Kommune nu sat ekstra mandskab ind og vil fremadrettet sikre, at også p-pladser foran kommunale bygninger og institutioner bliver ryddet.

 Du kan se mere om vintervedligeholdelse her

 Her kan du også se vejlisten, der viser, hvilke veje, der er prioriterede a-veje dvs. veje med buskørsel, hvilke veje, der kun ryddes, når vejret vurderes særligt ekstremt.

 Spørgsmål og kommentarer kan sendes til vinter@hillerod.dk

 

Siden blev senest opdateret d. 23-11-15

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS