Greater CoPENHAGEN

Greater Copenhagen er Danmarks vækstmotor. Hillerød Kommune er en del af en hovedstadsregion i vækst. Både offentlige og private aktører i hovedstadsregionen samarbejder for at nå visionen om en metropolregion med høj vækst og livskvalitet.

To regioner og Hillerød Kommune og 45 andre kommuner i Østdanmark samt 33 kommuner og en region i Skåne samarbejder tæt om at skabe vækst og udvikling i den samlede metropol, som vi kalder Greater CoPENHAGEN.

Metropolregioner er mere end blot centrale byområder. Effektive pendlermuligheder binder oplande sammen i metropolregioner, og i Greater CoPENHAGEN er alle afhængige af hinanden.

Borgere, produkter og services bevæger sig på tværs af grænser, både lande-, regionale- og kommunegrænser, og Greater CoPENHAGEN udgør således én sammenhængende funktionel metropolregion.

Med Greater CoPENHAGEN skal regionen blive mere internationalt synlig, fordi 3,8 millioner indbyggere giver et væld af muligheder for både borgere og virksomheder. Derfor bidrager Hillerød Kommune også til et stærkt Greater CoPENHAGEN.

"Size matters" er sagt flere gange, når det handler om vækst. Og det er også en af grundene til Greater CoPENHAGEN samarbejdet, som skal øge væksten i hele regionen og bidrage til et stærkere brand internationalt.

Læs mere her: http://www.greatercph.dk/

Sammen om international markedsføring
Hillerød kommune arbejder sammen med Copenhagen Capacity om at tiltrække og fastholde udenlandske virksomheder og investeringer. Copenhagen Capacity markedsfører Greater CoPENHAGEN i udlandet. De bistår os med erhvervsservices til udenlandske virksomheder ved at:

  • finde relevante investeringsprojekter og forretningsmuligheder fx markedsforhold og selskabsstruktur og hjælp til at finde egnede kontor- eller fabriksfaciliteter
  • tiltrække højtuddannede specialister fra udlandet til virksomheder, der ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft i Danmark
  • skabe netværk og partnerskaber med lokale myndigheder, virksomheder og investorer
    udvide eksisterende forretningsaktiviteter i Greater CoPENHAGENs kommuner.

Læs mere om CopCap her: http://www.copcap.com/

Fra startup-nation til scaleup-nation
Med udgivelsen “Fra startup-nation til scaleup-nation” introducerer Danske Regioner og innovationshuset Mandag Morgen en ny mission for dansk vækstpolitik:

Danmark skal være blandt de bedste nationer for virksomheder at vokse i – og ikke blot en af verdens bedste nationer at starte nye virksomheder op i.

Læs hele rapporten her:
http://www.regioner.dk/media/4041/fra-startup-nation-til-scaleup-nation-danske-regioner-og-mandag-morgen-21112016.pdf 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her