Cykelstier på Holmegårdsvej

For at forbedre trafiksikkerheden for cyklister planlægger Hillerød Kommune at etablere nye cykelstier på en del af Holmegårdsvej på strækningen mellem Skansevej og Gl. Holmegårdsvej.

Tidligere information om projektet kan ses her:

Beboerinformation.

Projektforslaget er blevet godkendt i byrådet d. 26. juli 2019 og der er blevet udarbejdet et hovedprojekt.

Oversigtsplaner

Ledningsplaner

Eksisterende forhold

Rydningsplaner

Belægningsplaner

Belægningsdetaljer

Cykelstierne er nu i funktion og de primære arbejder afsluttet, dog mangler afstribning som udføres i maj 2020.

Spørgsmål til projektet kan fremsendes pr. mail til Jan Bährentz på trafikvejogpark@hillerod.dk.