Aktuelle vejarbejder

Hillerød Kommune vil løbende annoncere hvilke aktuelle vejarbejde, der er i gang på kommunens veje.

Se også, hvor der er givet tilladelser til gravearbejder ved kommunens veje.

Autoværn opsættes ved Gadevangsvej

Fra den 18. - 21. april opsætter vi autoværn ved Gadevangsvej. Det betyder, at der kun er en vejbane åben mellem kl. 7-16, som bliver lysreguleret.

Renovering af Skoleparken ved Hillerødholmsallé

Frem til d.  oktober 2017 renoveres Skoleparken ved Hillerødholmsallé det betyder, at det ikke er muligt at cykle og gå igennem Skoleparken.

Skoleelever på Hillerødsholmskolen skal derfor være opmærksomme på, at de evt. skal cykle en anden vej end normalt.

Byggemodning af Ullerød Nord

Tunnellen ved Frederiksværksgade lukkes for biler i perioden mandag den 27. marts til 1. maj.

Ved udførelsen af vejarbejdet på Frederiksværksgade og Månepletvej har vi forsøgt at opretholde gennemkørsel for bilister og cyklende i hver retning samtidig.

For helt at undgå at biler og cyklister kører på strækningen samtidig, vælger vi nu at lede bilister helt uden om vejarbejdet ad ruten Præstevej, Herredsvejen og Tulstrupvej.

Arbejdsområdet holdes stadig åbent for cyklister, der ledes gennem området af de rød/hvide skilte. Busdriften opretholdes.

I perioden 18.4-23.4 skal der udføres asfaltarbejde i området, og da vil tunnellen også være lukket for cykler.

Vi beklager de gener lukningen medfører, men håber samtidig at I vil blive glade for det nye vejanlæg.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her