Aktuelle vejarbejder

Hillerød Kommune vil løbende annoncere hvilke aktuelle vejarbejde, der er i gang på kommunens veje.

Se også, hvor der er givet tilladelser til gravearbejder ved kommunens veje.

Renovering af Skoleparken ved Hillerødholmsallé

Frem til d. 01.01.2017 renoveres Skoleparken ved Hillerødholmsallé det betyder, at det ikke er muligt at cykle og gå igennem Skoleparken.

Skoleelever på Hillerødsholmskolen skal derfor være opmærksomme på, at de evt. skal cykle en anden vej end normalt.

Byggemodning af Ullerød Nord

Lokalplan 400 for Ullerød Nord er politisk godkendt og i den forbindelse skal første etape byggemodnes. Den første etape er det sydlige område nord for Frederiksværksgade og her vil Museum Nordsjælland medio juni 2016 igangsætte arkæologiske undersøgelser.

I løbet af året skal der også udføres geotekniske undersøgelser i området m.v. samt anlægges vejadgang fra Frederiksværksgade og ny fordelingsvej til den første etape hvor der skal bygges.

Har du evt. spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til Hillerød Kommune på trafikvejogpark@hillerod.dk

Tilmeld Hillerøds nyhedsbrev.