Voksne med særlige behov

Hillerød Kommune kan yde støtte og rådgivning til voksne, der har særlige behov eller er i krise.

Hillerød Kommune har en række tilbud til borgere i krise eller med handicap, psykiske lidelser eller skade på hjernen der gør, at de har brug for en særlig social indsats. 

Du kan bl.a. finde information om kommunens boliger, dag-, fritids-, døgn- og specialtilbud til borgere med særlige behov, herberg og krisecentre samt Tjekpunktet.

Det er kommunalbestyrelsen, som fastsætter standarden for de forskellige tilbud. Denne er beskrevet i Kvalitetsstandarder for Servicelovens paragraffer, som omfatter tilbud til voksne med særlige behov. Derudover er det Hillerød Kommunes fælles politik for beskæftigelse, social- og sundhedsområderne "En del af fællesskabet", Lov om Social Service og Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område, der sætter rammerne for kommunens tilbud. 

Du kan også læse FN´s konvention om rettigheder for personer med handicap.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her