Tandpleje

Her finder du information om tandlægevagten og skoletandplejen.

 

Tandlægevagten

Hvis du har brug for tandlægevagten udenfor tandlægernes almindelige åbningstider, eller hvis dit barn har fået en akut tandskade i skolernes ferier, kan du kontakte tandskadevagten 24 timer i døgnet på tlf. 7025 0041.
Se evt. flere oplysninger på tf-tandskade.dk, inden du ringer.

 

Børn- og ungetandpleje

Børne- og ungdomstandpleje omfatter alle under 18 år, og kommunen betaler for behandlingen - også den nødvendige tandregulering.

Det er gratis at gå til tandlæge, hvis barnet er under 15 år.

 

Forældre til børn under 16 år skal selv betale udgiften, hvis de vil bruge en privatpraktiserende tandlæge frem for det kommunale tilbud.

De 16-17-årige kan selv vælge, om de vil bruge de kommunale tandklinikker eller en privatpraktiserende tandlæge. Behandlingen er gratis.

Ønsker du tandbehandling hos en privat praktiserende tandlæge, skal du kontakte os på tlf. 72 32 35 00 eller sende en email til tandplejen@hillerod.dk, om hvor du har valgt at gå til tandlæge. Der skal ligge en skriftlig aftale mellem den private tandlæge og Hillerød Kommune, før evt. behandling kan refunderes. 

 

For mere information om tandplejen i Hillerød Kommune klik her.

 

Omsorgs- og specialtandpleje

Voksne, der af fysiske eller psykiske årsager ikke kan benytte de almindelige tandplejeordninger, har krav på at modtage en anden form for tandbehandling fra kommunen. Ordningen gælder først og fremmest beboere på plejehjem, men også visse andre svage grupper, der ikke er på institution.

 

Specialtandpleje

Specialtandplejen er for sindslidende og fysisk og psykisk udviklingshæmmede, der ikke kan benytte almindelige tandplejetilbud.

 

Læs mere om egenbetaling på tandplejens hjemmeside her

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her