Læringsløft af tosprogede elever

Projekt Læringsløft af tosprogede elever på Grønnevang Skole er et treårigt projekt, som er finansieret af A.P. Møller Fonden.

Projekt Læringsløft

Projektet startede i august 2015 og afsluttes i juni 2018.

Formålet med Projekt Læringsløft af to-sprogede elever på Grønnevang Skole er gennem kompetenceudvikling af ledere og lærere, at sikre de tosprogede elever på skolen de bedste muligheder for at højne deres faglige resultater og trivsel, så de tilegner sig kompetencer til at gennemføre en ungdomsuddannelse.

Projektet har tre overordnede mål:
1. At løfte tosprogede elevers resultater - inden for rammerne af den almindelige undervisning
2. At udvikle inkluderende pædagogik - med fokus på den sproglige dimension i fagene
3. At udvikle metoder til en sprogbaseret fagundervisning for alle elever

I projektbeskrivelsen kan du bl.a. læse mere om resultatmål og indikatorer ift. de overordnede mål. Læs projektbeskrivelsen her.

Eleverne blev interviewet efter projektets første år. Se elevinterviews her.

Se evt. også forandringsteorien.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her