Som ny borger i Hillerød og i Danmark får du her nogle nyttige informationer og et overblik over, hvor du skal henvende dig.

undefined     undefined     undefined     undefined

Introduktion til Danmark

Der findes forskellige steder, hvor man som udlænding kan få brugbare oplysninger om Danmark

Information om Danmark

På borger.dk og de danske folkebiblioteker kan du bl.a. finde generel information om Danmark og de samfundsforhold, der gør sig gældende i landet.

Derudover er der en del andre informationskilder for udlændinge i Danmark, som bliver beskrevet kort på denne side.

Medborger i Danmark

På hjemmesiden nyidanmark.dk finder du en introduktion til det danske samfund.

International Service

Københavns Kommune har et internationalt borgerservicecenter og en engelsksproget hjemmeside, hvor udlændinge bl.a. kan læse om at flytte til København og finde andre oplysninger, der kan være nyttige, når man kommer til Danmark.

BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration hjælper bibliotekerne med at indkøbe bøger på adskillige sprog og arrangere forskellige aktiviteter, der skal sætte fokus på integrationen i Danmark.

Centret informerer også om om etniske minoriteters kulturelle og sproglige forhold over for bibliotekerne.

EU's borgerinformation

På EU's hjemmeside, Dit Europa, finder du et overblik over de regler, der gælder som EU-borger for ophold, arbejde og studier i Danmark. Oplysningerne står på alle EU's sprog.

Øresunddirekt

Øresunddirekt er en oplysningstjeneste for borgere og virksomheder i Øresundsregionen, hvor du kan få informationer på dansk om Sverige og på svensk om Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her